Еден Азар бе жестоко критикуван след полуфинала реванш в Шампионска

...
Еден Азар бе жестоко критикуван след полуфинала реванш в Шампионска
Коментари Харесай

Еден Азар се извини на феновете на Реал Мадрид

Еден Азар бе грубо подложен на критика след полуфинала реванш в Шампионска лига сред Челси и Реал Мадрид (2:0) на „ Стамфорд Бридж “. „ Кралете “ изгубиха и се сбогуваха с шампионата. Азар игра 89 минути против някогашния си клуб. Това, което в действителност тормози почитателите на „ кралете “ беше държанието на футболиста след мача. Той се приближи до някогашните си съотборници и ги поздрави с класирането им за финала, след което се смя с тях, до момента в който камерите го снимаха.

Феновете подлагаха на критика гневно държанието на белгиеца и споделиха, че не би трябвало да се смее, откакто тимът му е отстранен на полуфиналите. Привържениците са безапелационни, че Реал Мадрид би трябвало да продаде Азар през летния трансферен прозорец, тъй като футболистът не оправда упованията.

Азар реши да разгласява в Instagram известие до почитателите на Реал Мадрид. Той сервира своите опрощение за държанието си и съобщи, че не е целял да обиди почитателите на тима.

„ Съжалявам. Прочетох доста отзиви за мен. Нямах желание да наскърбявам почитателите на Реал Мадрид. Винаги е било моя фантазия да играя за Реал Мадрид и пристигнах тук, с цел да спечелвам. Сезонът не е завършил и дружно би трябвало да се борим за купата в Ла Лига. Само Мадрид “, написа Азар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР