Eco Kids Tour завладя Пловдив със своите екологични и образователни

...
Eco Kids Tour завладя Пловдив със своите екологични и образователни
Коментари Харесай

Eco Kids Tour завладя Пловдив

Eco Kids Tour завладя Пловдив със своите екологични и просветителни интензивности

Eco Kids Tour  с огромно наслаждение гостува в Пловдив, всяка година на 24 май - празника на св. св. Кирил и Методий, като притегли голям брой деца и техните фамилии, които бяха впечатлени от екологичните и просветителни интензивности, които бяха показани.

 Eco Kids Tour завладя Пловдив

Еко турнето има за цел да предизвиква децата да се грижат за околната среда и да развият своето творчество, като преобразуват отпадъците в нещо красиво и потребно. В рамките на събитието, децата се включиха интензивно в разнообразни действия и планове, които ги забавляваха и развиха техните умения и гении.

 

 Eco Kids Tour

 

 Университета за деца

Децата схванаха какъв брой забавни могат да бъдат предметите като химия и физика, посредством забавни опити показани от Университета за деца , който възпламени любознанието на децата и описа за науката по занимателен метод.

 

 La Roche Posay

La Roche Posay , сподели на малчуганите значимостта на слънцезащитата и вярната грижа за кожата.

 

 dm

dm въодушеви децата да изразят своето въображение посредством изработването и основаването на забавни продукти от битови материали в особено основания пъстър ъгъл за това.

 

 Девин Изворна

Една от значимите тематики на събитието беше опазването на застрашените животни и познаването на най-опасните влечуги на планетата. Пчеличката Биззи се причисли към обиколката на Девин Изворна и показа на децата разнообразието от скотски типове, обитаващи магичните Западни Родопи.

 

 Кубети

Супер хрупкавата и занимателна закуска Кубети беше разполагаем на всички деца и родители.  В допълнение, те имаха опцията да се трансфорат в супергерои и да запечатат този миг.

 

 Kaufland България

Kaufland България, който е сътрудник на Българския антарктически институт и на Висшето военноморско учебно заведение „ Н. Й. Вапцаров “ преподадоха на децата забавни географски познания за Антарктида и им демонстрираха по какъв начин да стигнат до остров Ливингстън от България.

 

 Джуниър Ангин

Джуниър Ангин сподели на децата по занимателен метод какъв брой е значима предварителната защита срещу  " болно гърло " посредством забавно трасе, което малчуганите с интерес прекосяваха.

 

 Eco Kids Tour

 

Eco Kids Tour благодари на всички сътрудници, които способстваха за триумфа му. Турнето продължава с още четири местоположения през септември, като чака с неспокойствие да запознае още деца със своите екологични полезности и просветителни начинания.

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР