Ебрахим Раиси е най-радикалният президент на Иран, избиран някога. Той

...
Ебрахим Раиси е най-радикалният президент на Иран, избиран някога. Той
Коментари Харесай

Ебрахим Раиси е най-радикалният президент на Иран, избиран някога

Ебрахим Раиси е най-радикалният президент на Иран, избиран в миналото. Той е решен скоростно да развива иранската нуклеарна стратегия, оповестява Ройтерс като цитира израелското външно министерство.
След като висшият водач (на Иран аятолах Али Хаменей) подреди на иранското общество за кого да гласоподава, по-малко от 50% от жителите на Иран избраха най-радикалния президент на страната до момента.

Новото израелско държавно управление, което постави клетва в неделя, съобщи, че ще се опълчи на възобновяването на иранското нуклеарно съглашение от 2015 година сред международните сили и Иран, отбелязва Ройтерс.

Припомняме, че ултраконсервативният ръководител на Върховния съд на Иран Ебрахим Раиси завоюва президентските избори с 61.95% от гласовете. Окончателните резултати бяха оповестени от министъра на вътрешните работи Рахмани Фазли, заяви Франс прес.
Избирателната интензивност на състоялите се през вчерашния ден избори е достигнала 48.8 %. Това е най-ниската изборна интензивност, записана на президентски избори след основаването на Ислямската република през 1979 година, отбелязва още организацията.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР