EasyJet отменя над 200 полета Европейската авиокомпания ще отмени около ...

EasyJet отменя над 200 полета Европейската авиокомпания ще отмени около

EasyJet отменя над 200 полета

EasyJet анулира над 200 полета Европейската самолетна компания ще анулира към 24 полета дневно от лондонското летище Гетуик сред 28 май и 6 юниПрепоръчай (0)
Нискотарифният авиопревозвач easyJet ще анулира над 200 полета през идващите 10 дни заради закъснения на летищата и други ограничавания, нарушаващи пътуванията по време на учебните ваканции във Англия, съобщи Ройтерс.

Европейската самолетна компания е наранена от редица проблеми, защото премахването на рестриктивните мерки поради Коронавирус докара до възобновяване на пътуванията и доста английски летища изпитват усложнения да наемат задоволително наземен личен състав. Същевременно easyJet има и проблеми с осведомителните си системи.

Компанията неотдавна отстрани по шест места от някои самолети A319, с цел да понижи нужния екипаж с един чиновник.

В изказване в събота авиопревозвачът съобщи, че ще анулира към 24 полета дневно от лондонското летище Гетуик сред 28 май и 6 юни. В четвъртък easyJet беше принудена да анулира към 200 полета заради ИТ проблем.

"Много съжаляваме за късното уведомление за някои от тези анулирания и неудобствата, породени на клиентите, резервирали места за тези полети, само че считаме, че това е належащо, с цел да осигурим надеждни услуги през този претрупан срок ", написа в известието.

"Клиентите получават информация от през днешния ден и им се дава опция да трансформират резервацията си или да получат възобновяване на сумата и могат да кандидатстват за отплата в сходство с наредбите ".

Източник: investor.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg