е задържала танкер, излял незаконно гориво във водите край Канарските

...
е задържала танкер, излял незаконно гориво във водите край Канарските
Коментари Харесай

Испания задържа танкер заради разлив край Канарските острови

е задържала танкер, излял нелегално гориво във водите край Канарските острови, от което се е образувал разлив от 55 квадратни километра, заяви транспортното министерство, съобщи Ройтерс.

На кораба " Алдан " под либерийски байрак е било подредено да дебаркира в южното пристанище Алмерия в неделя, откакто Европейската организация по сигурност на мореплаването е разкрила разлива посредством сателитна фотография. Данни на компанията за оценка на рисковете " Рефинитив ", която следи доставките по света, демонстрират, че " Алдан ", който е плавал към Гърция в неделя, е бил отклонен към Алмерия и довечера е още там. Операторът на плавателния съд би трябвало да заплати санкция от 600 хиляди евро, с цел да бъде той освободен.
 Аварирал танкер блокира Босфора Аварирал танкер блокира Босфора
Движението на кораби през Босфора в Истанбул е спряно в петък заради злополука с петролен танкер, заяви телевизия Haberturk. Според н...

Според испанското министерство на превоза санкцията е рекордно висока за Испания. От основания в Гърция оператор " Eurotankers Inc " не дадоха отговор на молбата за коментар по случая, предава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР