е ваксинирала половината от 47-милионното си население с първа доза,

...
е ваксинирала половината от 47-милионното си население с първа доза,
Коментари Харесай

Половината от населението на Испания е получило първа доза ваксина срещу COVID-19

е ваксинирала половината от 47-милионното си население с първа доза, а близо 32%, или над 15 млн. души, и с втората. Това заяви министерството на опазването на здравето, представено от Ройтерс.

При имунизирани рекордни за последните 24 часа 680 540 души Испания към този момент е сложила близо 37,6 млн. дози, което прави допустимо постигането на задачата на държавното управление от 70% изцяло ваксинирани до август. Броят на новозаразените в Испания спада от седмици и по тази причина тя се готви от събота да отстрани повсеместното обвързване за носене на маски на открито, както разгласи предходната седмица министър председателят Педро Санчес, предава.
 Отпадат условията, свързани с COVID-19, за български жители при влизане в Испания Отпадат условията, свързани с COVID-19, за български жители при влизане в Испания
Испания анулира условието за показване на каквито и да е диагностични проби за COVID-19, документи за осъществена имунизация или д...

" Няма да е нужно да се носи маска на открито и в открити пространства, стига да може да бъде спазвано дистанцията от 1,5 м ", съобщи през днешния ден пред кореспонденти здравният министър Каролина Дариас. Тя сподели това в обяснение на новите правила, само че без да демонстрира кой знае какво безпокойствие от разпространяването на новия вид Делта на вируса. " Доста наясно сме с разновидността Делта. Максимална зоркост! Правили сме го към този момент при разновидността Алфа, който не се отрази на хоспитализациите. Знаем по какъв начин да спрем вируса във всичките му разновидности ", сподели тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР