Дясната ръка на руския президент Владимир Путин не функционира нормално

...
Дясната ръка на руския президент Владимир Путин не функционира нормално
Коментари Харесай

Журналисти: Дясната ръка на Путин не функционира

Дясната ръка на съветския президент Владимир Путин не действа обикновено – това демонстрират наблюденията на разнообразни медии, представени от плана " 1+1 " в сюжет, наименуван " Тайният живот на матрьошката ".

Наскоро турски публицист обърна внимание, че Путин не движи дясната си ръка, се споделя в материала.

Преди това – през април, беше оповестено видео от среща на съветския президент с военния министър Сергей Шойгу, на което се вижда по какъв начин той необичайно се е хванал за масата, означават публицистите.

" …само вижте дясната му ръка – тя постоянно е долепена до тялото, а на някои видеоматериали сякаш особено я побутва (…), като цяло се основава усещане, че крайникът увисва някак безжизнено “, не престават създателите.

Журналистите прибавят, че в края на юли съветският президент, при опит да прогони комар, е замахнал единствено с лявата си ръка до момента в който насекомото било на дясното му ухо.

" Турски журналист (…) видя, че дясната ръка на Путин не се движи (…), а и всички помним видеото от кабинета му в бункера, на което той седи в странна поза, стиснал масата. Разбира се, когато едната ръка не знае какво прави другата, най-добре е ръцете да се фиксират… " – се споделя още в материала.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР