Дясната популистка партия „Алтернатива за Германия“ се опита, но не

...
Дясната популистка партия „Алтернатива за Германия“ се опита, но не
Коментари Харесай

Бундестагът отхвърли предложението на АГ за по-голям контрол по границите на Германия

Дясната популистка партия „ Алтернатива за Германия “ се опита, само че не съумя да вкара промяна за стягане на немския граничен надзор, предава ДПА.
В петък членовете на анти-имигрантската партия приканиха долната камара на Народното събрание да гласоподава за въвеждането на по-строг и " непрекъснат " граничен надзор. Членовете на Бундестага обаче отхвърлиха предлагането с 544 против 84 гласа. Трима бяха въздържалите се.
Целта на АГ бе да принуди консервативните партии - " Християндемократическия " съюз и " Християнсоциалния съюз " (ХДС и ХСС) да заемат обществено позиция по въпроса.
" Нито една друга партия в тази камара не следи въпроса за граничната сигурност толкоз интензивно, колкото ХСС ", сподели в отбрана членът на ХСС Майкъл Куфер и дефинира плана на АГ като " доверчив и на процедура неупотребим ".
Припомняме, че през 2016 година предходният водач на популистите от АГ Фрауке Петри съобщи, че на немската полиция би трябвало да й бъде предоставено правото да стреля по всички мигранти, опитващи се да влязат нелегално в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР