Двустранните отношения в областта на отбраната обсъдиха днес министърът на

...
Двустранните отношения в областта на отбраната обсъдиха днес министърът на
Коментари Харесай

Военният министър обсъди сътрудничеството в отбраната с Лео Дохърти

Двустранните връзки в региона на защитата разискаха през днешния ден министърът на защитата Димитър Стоянов и Лео Дохърти, парламентарен заместник-държавен секретар за Европа на Англия, оповестиха от пресцентъра на министерството. В срещата, която се състоя в министерството на защитата, участваха и Н. Пр. доктор Роб Диксън, дипломат на Англия и заместник-министърът на защитата Теодора Генчовска.

Министър Стоянов означи отличните взаимоотношения сред двете страни като съдружници в НАТО и сътрудници в общи провокации и начинания. Той благодари за оказваната от Англия поддръжка и съдействие.

Министър Стоянов срещна Лео Дохърти с направеното досега във връзка с плановете за рационализация, както и с главните цели и провокациите, пред които е изправено министерството.

Парламентарен заместник-държавен секретар Дохърти благодари за ползотворното съдействие и напъните на България в поддръжка на Украйна. Той акцентира, че България и Обединеното кралство са близки съдружници в НАТО и изрази убеденост, че връзките сред двете страни в региона защитата ще продължат да укрепват.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР