Двукратният световен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо обясни, че

...
Двукратният световен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо обясни, че
Коментари Харесай

Алонсо: За една година няма да настигнем другите

Двукратният международен първенец във Формула 1 Фернандо Алонсо изясни, че не чака за една година Астън Мартин да настигне водачите, само че добави, че е убеден в капацитета на английския отбор.

„ Нямаше да приема предлагането да отбора в случай че не смятах, че те имат шансове за по-добро показване – изясни Алонсо. – Не знам в проценти какъв брой тъкмо са възможностите ни – 1 или 10, само че не преставам да се състезавам, защото имам вяра в вероятностите пред тима. ”

Испанецът хвърли повече светлина и върху проектите си в спорта.
 Маса: Алонсо разцепи Ферари Маса: Алонсо разцепи Ферари
„ Знам, че през новия сезон Астън Мартин няма да настигне водачите – това ще е нереалистична цел – призна Алонсо. – Но ние ще сложим основите на бъдещото ни развиване и ще се борим с директните ни противници. Конкуренцията във Формула 1 е доста мощна и с цел да станеш международен първенец, би трябвало да постигнеш нещо извънредно. Аз съм подготвен да го направя, чакам същото и от Астън Мартин. Независимо какви ще са резултатите ни през 2023, аз ще остана във Формула 1 и допускам, че мога да се състезавам на високо равнище още 2-3 години, до момента в който мога да карам на 100 %, няма да се отхвърлям. ”
 Макларън показва новия си болид в същия ден като Астън Мартин Макларън показва новия си болид в същия ден като Астън Мартин
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР