Двукратният световен шампион Уругвай започна с трудна победа участието си

...
Двукратният световен шампион Уругвай започна с трудна победа участието си
Коментари Харесай

Уругвай измъкна победата в самия край

Двукратният международен първенец Уругвай стартира с сложна победа присъединяване си на шампионата в Русия. В мач от група „ А “ южноамериканците се постановиха с 1:0 против Египет в Екатеринбург с гол на Хименес в 89-ата минута. Звездата на африканците Мохамед Салах остана на скамейката и не влезе в игра.

През скучното първо полувреме сериозен пропуск направи Луис Суарес. Нападателят на „ Барселона “ от няколко метра не съумя да изпрати топката във вратата на Ел Шенави.

В самото начало на втората част още веднъж Суарес не съумя да преодолее египетския вратар отблизо разстояние. В 72-ата минута африканците стигнаха до първия си удар във вратата на Уругвай посредством Хамед, само че Муслера избави удара.

Малко по-късно Луис Суарес беше изведен от Единсон Кавани в отлична позиция, само че още веднъж не съумя да осъществя. В 83-ата Суарес подаде на Кавани, който изстреля топката от воле, само че Ел Шенави отрази.

В 87-ата минута Кавани улучи от фаул дясната греда зад Ел Шенави.

Гола означи 2 минути по-късно централният бранител Хосе Мария Хименес с глава, откакто надскочи двама бранители при центриране.

В група „ А “ води Русия с 3 точки и голова разлика 5-0. Следва Уругвай с 3 точки (1-0), Египет 0 т. (0-1) и Саудитска Арабия 0 Т. (0-5).
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР