Двукратният победител в Шампионата на Обединеното кралство Марк Уилямс може

...
Двукратният победител в Шампионата на Обединеното кралство Марк Уилямс може
Коментари Харесай

Марк Уилямс може да напусне UK Championship заради болната му съпруга

Двукратният победител в Шампионата на Обединеното кралство Марк Уилямс може да не излезе на масата за мача си от втори кръг на мощния ранкинг шампионат по снукър в зала “Барбикан” в Йорк. Причината е, че брачната половинка му Джоан продължава да бъде в болница.

“Бият й инжекции в гърба, вършат й непрекъснато някакви неща. Ще се чуваме по телефона и в случай че е доста зле, ще отида при нея. Няма да играя във втори кръг, само че това решение ще бъде взето в последния миг. Не ми се желае да завършвам собственоръчно присъединяване си във втория максимален шампионат, само че в случай че тя ми каже да отида при нея, ще отида. Надявам се всичко да е наред”, разяснява Уилямс, който завоюва с 6:0 над Пол Дейвисън първия си мач в Йорк.

Уелския змей не бе сигурен и дали ще взе участие във финала на Откритото състезание на Северна Ирландия предходната седмица, тъкмо заради обстоятелството, че брачната половинка му бе призната в болница. Все отново, той излезе против Ян Бинтао и завоюва трагичен край с 9:8, с цел да грабне 19-ата си ранкинг купа, първа от 2011 насам и първа на територията на Англия от 2003 насам.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР