Двукратният носител на наградата за най-полезен състезател (MVP) и шампион

...
Двукратният носител на наградата за най-полезен състезател (MVP) и шампион
Коментари Харесай

Звездата от НБА Янис Адетокунбо става първият глобален посланик на бранда Betano

Двукратният притежател на премията за най-полезен играч (MVP) и първенец на НБА за 2021 година Янис Адетокунбо се причислява към Betano - водещият онлайн оператор за спортни залагания и казино игри. Партньорството е още една значима крачка за компанията, която не стопира да поддържа спорта и ще се показва в брандирано наличие, събития и добавена стойност за обществото на пазарите на Betano.

Суперзвездата на Милуоки Бъкс, прочут с прякора си „ The Greek Freak “ („ Гръцката откачалка “), и Kaizen Gaming, компанията майка на Betano, споделят общо гръцко „ завещание “, както и същинска история на триумфа на интернационалното игрално поле. Само за по-малко от десетилетие Kaizen Gaming се издигна от започваща компания в Гърция до световен водач, който сега е деен в 12 страни в Европа, Латинска и Северна Америка. През 2022 година компанията беше приета и за Оператор на годината от премиите EGR.

„ Подхождам с отговорност и постоянно се стремя към партньорства, които значат нещо за мен. С Betano имаме необикновено подобие както във връзка с споделената ни пристрастеност към спорта, по този начин и в нашия блян и отдаденост към непрекъснатото рационализиране. “, сподели Янис Адетокунбо.

„ Не можем и да си помислим за по-добър световен дипломат за нашия бранд Betano. Освен че е най-хубавият деен баскетболист в света, Янис Адетокунбо въплъщава всичко, което ценим в Kaizen Gaming, а това е упорита работа, ангажираност, непрестанно рационализиране и най-много човещина. Въпреки че сферите, в които сме дейни може да са разнообразни, ние виждаме в него всичко, което пазиме, а стремежът ни е нашата марка и нашата компания да бъдат измежду най-хубавите интернационално позиционирани водачи, стъпили крепко на земята. “, сподели Джордж Даскалакис, съосновател и Изпълнителен шеф, Kaizen Gaming.

В момента Kaizen Gaming спонсорира, посредством своите марки Betano и Stoiximan, някои от най-хубавите футболни тимове в Европа и Латинска Америка, в това число FC Porto, Sporting CP и SL Benfica в Португалия, Oympiacos FC, Panathinaikos FC и PAOK FC в Гърция, както и Atletico Mineiro и Fluminense в Бразилия. Kaizen Gaming беше и първата компания в промишлеността, която подписа договорка с FIFA по време на Световното състезание по футбол в Катар през 2022 г.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР