Двукратната световна шампионка по биатлон Габриела Коукалова обяви, че спира

...
Двукратната световна шампионка по биатлон Габриела Коукалова обяви, че спира
Коментари Харесай

Коукалова спира с биатлона


Двукратната международна шампионка по биатлон Габриела Коукалова разгласи, че стопира със спорта. Чехкинята пропусна олимпийския сезон поради контузия и през това време написа пикантна автобиография, която излезе неотдавна по книжарниците.

" Не желая да се връщам в биатлона, тъй като този спорт е доста травматичен за мен. Всичко, обвързвано с него, към този момент ме затруднява. Не знам дали ке възобновя кариерата си. За две години всичко може да се случи. Има доста спортисти, които са се отказвали и по-късно не са се завръщали. Не знам какво ще стане с мен, зависи от възобновяване ", споделя Коукалова пред " Tyden ".

Иначе в автобиографията си, озаглавена " Другата ", Коукалова споделя куп интимни елементи от живота си, в това число по кое време е правила за първи път секс.

“Бих желала да кажа, че съм била на 15, само че не е по този начин ”, откровеничи тя. Първият ухажор на Коукалова е с 12-години по-възрастен от нея другар на сестра й: “Той ме заведе вкъщи и там се случи. Трябва да призная, че той беше благородник и аз се любувах на всяка една минута. ”

На идващия ден тя има съревнование и печели. Оттогава Коукалова постоянно прави обич, с цел да се отпусне преди съревнование. “Разбира се, треньорът ми не утвърждава това, само че за мен е нещо като медитация. Това ми оказва помощ, в случай че, несъмнено, не се трансформира в тричасова нощна гимнастика ", написа чехкинята.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР