Двудневно безплатно байк училище за планинско колоездене „По пътеките на

...
Двудневно безплатно байк училище за планинско колоездене „По пътеките на
Коментари Харесай

Организират двудневно безплатно училище за велосипедисти във Враца

Двудневно гратис байк учебно заведение за планинско колоездене „ По пътеките на Ботев “ ще се организира на 15 и 16 август във Враца. Атрактивната самодейност се провежда от колоездачен клуб „ Враца Велообщество “, с поддръжката на общинска администрация и Обществен Дарителски Фонд за Враца.
Спортното предизвикателство е ориентирано за деца от града и района на възраст от 12 година до 18 година, като в него ще се включи и лицензиран треньор от Националната спортна академия.
Стартът на велоучилището ще бъде даден от паметника „ Лъвчето “ в 10.00 ч., а трасето от 19 км ще премине към язовир „ Дъбника “ и ще продължи през село Костелево, Телевизионната кула, Ботев път – местността „ Речка “ и врачанските лозя.
Изискванията към младите байкъри е да са с изправен планински велосипед (с хидравлични спирачки), аварийна гума и защитна каска.
Основната цел на самодейността е да се разпространява регионът на Ботевия път и да се привлекат туристи, фенове на планинското колоездене. Последното събитие за месеца на клуб „ Велообщество “ е съревнование по планинско колоездене, което ще се организира на 30 август, допълниха от Общината.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР