Двубоят между Левски и Милан в чест на 75-ата годишнина

...
Двубоят между Левски и Милан в чест на 75-ата годишнина
Коментари Харесай

Левски - Милан пряко по bTV Action

Двубоят сред " Левски " и " Милан " в чест на 75-ата годишнина от рождението на Георги Аспарухов-Гунди ще бъде предаван директно по bTV Action и на платформата VOYO.

Мачът ще се играе на 11 август на Националния стадион " Васил Левски ". Началният час е 19:43, а нашето студио ще стартира тъкмо в 19:00. Наши посетители ще бъдат някогашни съотборници на именития нападател. Очаквайте и специфични материали, отдадени на живота и кариерата на Гунди.

„ Милан ” е притежател на 7 трофея от Шампионската лига. Освен това е 18-кратен първенец и 5-кратен притежател на Купата на Италия. С гранда от Милано е обвързван и един от най-ярките моменти в кариерата на Георги Аспарухов, умрял в злополука през 1972 година, само че останал вечно в сърцата на последователите.

През 1967 година двата отбора играят 1/16-финал в шампионата на носителите на национални купи. „ Левски ” губи с 1:5 в първия дуел, а във втория доближава до влиятелно тъждество 1:1 пред 50 000 фенове на „ Васил Левски ”.

Талантът на тарана в „ синьо ”, който отбелязва и двата гола, не остава неусетен от щаба на „ Милан ”, които му оферират контракт против 5 млн. $. Гунди обаче отхвърля с думи, останали в „ синята ” митология: „ Има една страна България, в която има един тим „ Левски ”. Може и да не сте го чували, само че в този тим съм се родил, в този тим ще умра! “.

Половин век по-късно „ Милан ” още веднъж ще гостува на националния стадион. Грандът заменя в началото оповестения противник на „ сините “ – „ Бока Хуниорс ”. Закупените билети с дата 19 август 2018 година важат без презаверка за дуела сред „ Левски ” и „ Милан ” на 11 август 2018 година Цените на пропуските са от 9,57 до 194,30 лева.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР