Двубоят между Дания и Финландия се доигра още тази вечер,

...
Двубоят между Дания и Финландия се доигра още тази вечер,
Коментари Харесай

След шока с Ериксен: Финландия поднесе първата изненада на Европейското

Двубоят сред Дания и Финландия се доигра още довечера, единствено към час и половина откакто Кристиан Ериксен припадна на терена по време на мача сред двата тима на Европейското състезание по футбол.
При доиграването финландците сервираха първата изненада на шампионата, откакто победиха Дания с 0:1.
След към час и половина спиране, до момента в който се чакаха вести за положението на Ериксен, играта беше възобновена. Доигра се оставащото от първото полувреме и след единствено 5 минути спиране съдията даде старт на второто.
Съвсем предстоящо датчаните от самото начало демонстрираха игрово превъзходство над дебютантите на европейски финали, само че в 60-ата минута след неточност на отбрана Йоел Похянпало означи с глава за 1:0.
Усилията на домакините доведоха до твърда игра в наказателното поле и дузпа, която Пиер-Емил Хьойберг извърши неубедително и пропусна опцията за изравяване на резултата.
До края на срещата шансът на няколко пъти се усмихна на финландците като най-близо до изравнителен гол се стигна в 87-ата минута, когато Храдецки изпусна топката, само че и този път резултата остана неизменен.
До завършването на мача информацията за Кристиян Ериксен е, че е в схващане и в устойчиво положение под лекарско наблюдаване в болница. 
Последната информация към положението на Ериксен
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР