Двойно скочиха цените на платената любов в Пиринско преди празниците,

...
Двойно скочиха цените на платената любов в Пиринско преди празниците,
Коментари Харесай

Надуха цените празнично! Проститутките в Пиринско все по-млади и отракани СНИМКИ

Двойно скочиха цените на платената обич в Пиринско преди празниците, сподели инспекция в уеб страниците, където компаньонки оферират услугите си. Прави усещане, че броят на жриците доста се е нараснал, а внезапно е спаднала възрастовата граница, съобщи struma.com.

18-годишни девойки, одеве приключили учебно заведение са станали част от армията на труженичките, които изкарват лесни пари, продавайки телата си. И, в случай че през април 1 час наслаждение се търгуваше сред 40-100лв, то през днешния ден цената стартира от 80 и стига до към 200 лева за час, а при най-опитните в сектора удря 400 лева

Жриците на любовта са непреклонни и не смъкнаха цените даже за черния петък, а промоции от вида 2 за 1 или коледно понижение за тях са немислими. Малцина са тези, при които цената за час пада, в случай че бъдат наети за по-дълго. Цената за компания цяла вечер пък стартира от 600лв и надвишава 1000-1500лв.



Клиентът би трябвало да заплати и пътните разноски на момичето, а в множеството случаи и да обезпечи терен за срещата им, защото те не разполагат с подобен.

Прави усещане, че най-вече компаньонки има от Благоевград и Банско, разгласи от градовете Петрич и Сандански няма. Жените не демонстрират лицата си на фотосите, само че за сметка на това пък, от останалата част от телата им не оставят нищо прикрито и всичко е показано в провокативни пози.

Дамите са на възраст 18-45 години, като не е изключено измежду тях да има и малолетни. Разкрепостени, без задръжки, те оферират най-разнообразни услуги, за които подсигуряват анонимност, и медицински надзор. Някои от тях имат и условия и прецизират, че не обслужват мъже от ромски генезис.



Оказва се, че девойките владеят освен езика на любовта, а са същински полиглоти и чудесно споделят на британски, италиански, гръцки, турски и несъмнено френски, или най-малко по този начин написа в профилите им. Обявите се радват на голям интерес от страна на мъжете, всяка от тях е преглеждана стотици пъти дневно.

Търсенето дефинира предлагането, а то е огромно, по тази причина и цените скочиха до небето. Не липсват и недоволни от този факт, които роптаят в мнения под обявите на девойките. Поскъпването може да се изясни и с наближаващото разкриване на сезона в Банско и хилядите туристи, които ще стартират да прииждат към курорта.



"Професия компаньонка " става все по-модерна и е обезпокоителен обстоятелството, че от ден на ден пада възрастовата граница на девойките, които продават телата си.

Мотивите да изберат точно тази "професия " на всяка от тях са разнообразни. Някои от тях са притиснати от недостиг и разчитат на бързи и лесни пари, за други специалността е и занимание и практикуват на драго сърце. Трети пък са робини и работят под нечии напън...

Факт е обаче, че българските секс труженички генерират над 1 милиарда лева облаги на година. Търговията с този тип услуги у нас се смята за противозаконна, а статистиката сочи, че приходите на проститутките, практикуващи в България са към 250млн. лева, а тези в чубина - към 900млн. лева

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР