Двойно повече са безработните у нас отколкото в останалите държави-членки

...
Двойно повече са безработните у нас отколкото в останалите държави-членки
Коментари Харесай

КТ Подкрепа: 10,6% са новите безработни у нас при 5,3 на сто в Евросъюза

Двойно повече са безработните у нас в сравнение с в останалите държави-членки на Европейския съюз. Това съобщи от КТ “Подкрепа ” в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.
Според изчисленията на Европейската организация по изискванията на труд хората, оставени без приходи, са 10.6%, до момента в който междинното равнище в Европейския съюз е 5.3 на 100.
 Ваня Григорова: Забраниха ни спокойно автошествие със обществени претенции Ваня Григорова: Забраниха ни спокойно автошествие със обществени претенции
Софийската дирекция на Министерство на вътрешните работи, Столичната община и Регионалната здравна ревизия са забранили провеждането на автошествие пред Министерск...
Не е задоволително ефикасна мярката 60/40, считат от синдиката. Тя е за компаниите, а не за хората. Безлихвените заеми, които бяха отпуснати за физическите лица при започване на пандемията у нас през месец март пък, са зависели от платените осигуровки и налози, които пък се погасяват от работодателите. “Това беше променено след месец и половина, само че към този момент в миг, в който стопанската система си стъпваше на краката и хората не желаеха да рискуват да задлъжнеят ”, разяснява Григорова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР