Двойник на популярния актьор Явор Бахаров изненада журито на MasterChef.

...
Двойник на популярния актьор Явор Бахаров изненада журито на MasterChef.
Коментари Харесай

Двойник на Явор Бахаров превзе Мастършеф

Двойник на известния артист Явор Бахаров изненада журито на MasterChef. 31-годишният Константин Таквор от София освен образно прилича звездата, само че даже работи същата специалност, въпреки и в куклен спектакъл.

" Може малко да наподобявам на Явор Бахаров, може пък и него да го бъркат с мен ", признава Константин, който впечатли журито и получи престилка. Шеф Силвена Роу го похвали за невероятния усет, който е постигнал, а началник Андре Токев - за съвършената му готварска техника.

" Направо не мога да допускам! Ще ми изскочи сърцето! Чувствам се на седмото небе доста обезпокоен доста разчувствуван и доста благополучен. Ще вардя престилката с чест и гений! ", даде обещание Константин.

Коцето се занимава и с доста други неща. Снима, преподава спектакъл, спортува, не стопира да готви. Негови кулинарни вдъхновители са майка му и брат му, който прави гурме бургери в столично заведение. Самият той най-често се вихри в кухнята поради приятелите си, а те го насърчават да се запише в " Мастършеф ".

" Обичам вкусната храна и целия развой по приготвянето ѝ - да остана самичък с мислите си, да избера деликатно всеки артикул ", споделя артистът.

Константин има две фантазии. Едната е да се осъществя в театъра и киното, а другата - с брат му и майка му да отворят дребен ресторант за брънч.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР