Двойни пенсии ще се раздават през лятотоМесечната пенсия вече може

...
Двойни пенсии ще се раздават през лятотоМесечната пенсия вече може
Коментари Харесай

Пенсията вече може да бъде получавана в EasyPay

Двойни пенсии ще се раздават през лятото
Месечната пенсия към този момент може да бъде получавана в EasyPay . Tова е допустимо единствено с попълване на едно заявление в най-близката каса. Прехвърлянето се прави посредством контракт сред ЕasyPay и Национален осигурителен институт, което улеснява заявителят . Така навършилите пенсионна възраст могат да избегнат попълването на непотребни документи, да не посещават физически съответните институции и да си спестят чакането на опашки .

Пенсията се получава по безвъзмездна карта и сметка (IBAN), която се издава за минути - няма такса за издаване, поддръжка и закриване. При постъпване на пенсията в сметката се получава гратис уведомление. Всеки собственик на картата има опция за две безвъзмездни тегления от банкомат месечно, а при извършването на покупки с нея в комерсиалните обекти няма такси. Това улеснява извършването на покупки и потреблението на средствата по предопределение без непотребни разноски. Могат да се вършат бързи и сигурни преводи от страната и чужбина.

Картите оперират в националната картова и платежна среда на Борика АД под марката Bcard, водач в даването на услуги за банковия бранш. Това дава спомагателна сигурност на ползвателите, че паричните им приходи са предпазени съгласно плануваните по закон финансови разпореждания.

Освен улеснение и икономисване на пари и време, за интервала 1.07. - 30.09.2020 година, всеки месец ще бъдат удвоени 10 пенсии . Всеки, който е подал заявление за приемане на пенсия по картата на EasyPay взе участие автоматизирано на томболен принцип и има късмет да е измежду късметлиите. За три месеца ще бъдат раздадени общо 30 пенсии.

„ Всеки от нас би желал да се усеща добре на всяка възраст и да посвещава времето си на обичани хора, места и развлекателни събития – тези неща, които дават пулс на живота и го изпълват със стойност във всеки един миг. Хората на пенсионна възраст желаят да се любуват на свободното си време, да икономисват без особени старания и да прекарват повече време с околните си. Сега това е по-лесно и може комфортно да разполагат със личните си средства, без да се тормозят за тях. Така човек е благополучен и е свободен да бъде себе си. “, споделя звездата на българската поп музика Йорданка Христова , която бе поканена да тества картата на ЕasyPay като познавач на живота и стойностните творения.

За още по-голяма сигурност и осведоменост пенсионерите могат да наблюдават наличностите в сметката си във Вайбър. Това е решение, което цели да обезпечи комфорт за по-възрастните хора, които към този момент имат навика да поддържат връзка в платформата, а в този момент могат да получават и информация за средствата си когато и да е. Потребителите могат също да печелят парични награди от 1 до 50 лв., когато пазарят с картата и завъртят Колелото на облагите във Вайбър. Механизмът е елементарно понятен и разрешава интуитивно да се взе участие за премиите. Спечелените суми се превеждат непосредствено в сметката и се трансформират в спомагателни персонални средства.

Картата не разрешава заплащане в интернет, което я прави сигурна, а в допълнение на това, всяко заплащане и изтегляне се удостоверява с ПИН код.

Както бъдещите, по този начин и актуалните ползватели на картата, които към този момент получават пенсиите си в нея, имат обезпечена сигурност. В случай на зародила загуба или кражба на картата, преиздаването ѝ лишава единствено минути.

За повече информация по отношение на касите, в които може да бъде декларирана безплатната карта за пенсия:  https://www.easypay.bg/site/?p=offices_list_ezp
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР