Двойките, които се заседяват срещу телевизора, правят с 6% по-малко

...
Двойките, които се заседяват срещу телевизора, правят с 6% по-малко
Коментари Харесай

Гледането на телевизия убива секса

Двойките, които се заседяват против тв приемника, вършат с 6% по-малко секс от тези, които избират живото другарство. Констатацията е на учени от Университета в Делауеър, написа.

Екипът от експерти е проучил проучвания за интимния живот на съвсем 4 милиона души от 80 страни. Оказало се, че естественият човек е правил три пъти седмично секс през 2010 година, до момента в който през 1990-а това се е случвало 5 пъти.

На базата на анкети в изследванията специалистите стигат до извода, че значително виновността е на всеобщото нахлуване на електронни устройство в всекидневието, изключително на тв приемниците и смарт телефоните.

Акушер-гинеколожката Шери Рос е уверена, че незадоволителният съкровен живот се отразява зле на цялостното положение на индивида. Ако вместо да прави секс, той се излежава против тв приемника, хрупайки чипс или нещо друго нездравословно, сигурно изразходва по-малко калории.

Освен това се утежнява имунната му отбрана и понижава отделянето на хормона на щастието ендорфин, който е считан за най-силното и натурално лекарство за организма.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР