Двойки, които често консумират марихуана заедно, се радват на повече

...
Двойки, които често консумират марихуана заедно, се радват на повече
Коментари Харесай

Как влияе марихуаната на интимността в отношенията ни

Двойки, които постоянно употребяват марихуана дружно, се радват на повече " моменти на фамилиарност ", оповестяват от факултета по логика на психиката в университета в Бъфало, Съединени американски щати.

Учените излагат " безапелационни доказателства ", че позитивните резултати на канабиса за близостта сред двама души в интимна връзка са явни единствено два часа след банкет на канабис.
 Снимка 424951

Резултатите от проучването свидетелстват за повишена фамилиарност в резултат на въздействието на растението, която се демонстрира в израз на повече " обич, грижа и поддръжка " сред сътрудниците.

В изследването са взели присъединяване 183 женени или съжителстващи двойки на възраст от 18 до 30 години, в които най-малко един от сътрудниците използва марихуана най-малко два пъти на седмица.
 Снимка 424950

Въпреки че съществуват десетки изследвания по отношение на въздействието на алкохола върху интимните връзки при хората, сходни проучвания върху въздействието на канабиса са извънредно рядко срещани.

Учените обаче акцентират, че проучването в Бъфало обгръща прекомерно малко хора от прекомерно стеснен социално-икономически кръг, какъвто нормално е казусът с сходни изследвания във връзка с канабиса, с цел да можем да считаме резултатите като извор на универсални правила, използвани във всеки един подтекст на интимни връзки.
 Сексът и марихуаната
По-хубав ли е сексът, когато сме напушени

Как въздейства тревата на половото ни поведение
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР