Двойкаjd от Швеция, Томас и Хана Мазети, мразят песента Last

...
Двойкаjd от Швеция, Томас и Хана Мазети, мразят песента Last
Коментари Харесай

Двойка събира пари, за да закупи правата върху парчето Last Christmas и да го забрани

Двойкаjd от Швеция, Томас и Хана Мазети, ненавиждат песента „ Last Christmas “ на Wham! толкоз доста, че събраха повече от 60 хиляди $ в мрежата, с цел да купят правата върху нея и в никакъв случай да не я чуят още веднъж, пише Daily Mail.

Отбелязва се, че двойката ще се нуждае от още 15 до 25 милиона $, с цел да извърши задачата си.  " Last Christmas " сега е благосъстоятелност на Warner Chappell Music UK.

Ако съумеят, те имат намерение да погребат записа във финландското бунище за нуклеарни боклуци, където ще лежи минимум два милиона години. Към момента в самодейността на съпрузите са се присъединили 327 души.

Според Хана омразата й към песента е почнала преди 13 години, когато е работила в кафене в Оксфорд, където песента е непрекъснато пускана на повторения.



„ Специално за коледния сезон моят началник записа компактдиск с празничен плейлист. Той идваше понякога в кафенето и по тази причина не разбираше мъката на своя личен състав, който умираше, слушайки Миналата Коледа 111 пъти дневно “, сподели Хана.

Миналата година тя приказва с другари какъв брой доста не харесва песента и какъв брой би платила в никакъв случай повече да не я чуе. Това я въодушеви да организира онлайн набиране на средства.

„ Съжалявам, само че по този начин би трябвало да бъде ", прибавя дамата. „ Ние не ненавиждаме Wham!, само че ненавиждаме тази ария. Това е, тъй като се пуска 5000 пъти дневно, само че усещаме, че нещо би трябвало да да се направи в поддръжка на хората, страдащи тъкмо като нас. "

Двойката прибавя, че хората, които обичат да слушат тази ария, са техни врагове. И като цяло има и други песни, които би трябвало да бъдат свалени от ефир, да вземем за пример All I Want For Christmas на Марая Кери.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР