Двойка от Швеция до такава степен намразила рождественската песен Last

...
Двойка от Швеция до такава степен намразила рождественската песен Last
Коментари Харесай

Семейство събира пари, за да свали песента Last Christmas от ефир

Двойка от Швеция дотам намразила рождественската ария Last Christmas на група Wham!, че решила да закупи правата за нея и да я смъкна от всички стрийминг платформи, оповестява New York Post.
Прочетете още
50-годишният Томас Мацети и 33-годишната му брачна половинка Хана са събрали за задачата над 62 000 $, като желанието им е, откакто прочистят ефира от противното им парче, да заровят записа майка на финския полигон за нуклеарни боклуци.

Хана споделя, че ненавистта й към тази мелодия от 1984-та се родила преди 13 години, когато работела в кафене в Оксфорд. В празничните дни Last Christmas звучала в заведението повече от 100 пъти дневно. Семейството декларира, че не изпитва злост към самата група Wham! от 80-те години на предишния век, зад която са стоели музикантите Джордж Майкъл и Андрю Риджли, а единствено към въпросната преекспонирана коледна ария. „ Просто я въртят по 5000 пъти дневно и почувствахме, че би трябвало да създадем нещо в поддръжка на тези, които страдат като нас “, изясняват съпрузите.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР