Двойка гей пингвини, която живее в берлинския зоопарк, осинови изоставено

...
Двойка гей пингвини, която живее в берлинския зоопарк, осинови изоставено
Коментари Харесай

Двойка гей пингвини осинови изоставено яйце в зоопарка в Берлин

Двойка гей пингвини, която живее в берлинския зоопарк, осинови изоставено от женска яйце, написа Би Би Си. Скипър и Пинг, които са двойка от 10 години, се държат като “образцови родители”, разясняват от управлението на парка.

Гей двойката пингвини беше преместена в Берлин от Хамбург. Връзката им не е нещо ново в животинския свят – гей пингвини и от двата пола могат да бъдат открити и в дива среда.
Двойка пингвини с сантиментални селфита на Антарктида Те се приближиха към камера и я завъртяха, с цел да заемат най-хубавите пози за фотоси
Скипър и Пинг от години “искат да станат родители”, като досега са се опитвали да измътят яйца и рибки, които им били давани за храна.

“Яйцето беше оставено от единствената женска в зоопарка ни. Скипър и Пинг бързо схванаха какво би трябвало да вършат и се държат като образцови родители – редуват се кой да мъти яйцето”, разяснява представителят на зоопарка Максимилиан Ягер.

В парка не се е излюпвало бебе пингвинче от години и всички се надяват Скипър и Пинг да имат шанс. В същото време обаче чиновниците на зоопарка разясняват, че не е ясно дали яйцето е било оплодено.
Голямото преселение Фотограф снима колония от над 250 000 пингвина
Ако имат шанс, необикновеното семейство ще посрещне бебето си през септември и по този начин ще стане първото пингвинче родено в гей семейство.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР