Движението по около 650 метра от новоизградения бул. Петър Дертлиев,

...
Движението по около 650 метра от новоизградения бул. Петър Дертлиев,
Коментари Харесай

Пускат връзката на Люлин с Околовръстния път

Движението по към 650 метра от новоизградения бул. " Петър Дертлиев ", който свързва " Люлин " и Околовръстния път на София, ще бъде пуснато през днешния ден в края на деня, заяви Столична община.

Новото трасе стартира от съществуващия бул. " Петър Дертлиев ", където е построено кръгово кръстовище, и продължава към Околовръстния път. Булевардът е с две пътни платна в посока, всяко с по две ленти за придвижване и тротоари.

По разпореждане на кмета на София са осъществяване ограничения за обезопасяване и понижаване на скоростта.

За понижаване на скоростта е построен " лежащ служител на реда " от двете страни на острия завой преди и след регион " Люлин ". В самия завой скоростта е в допълнение лимитирана на 20 км/час. Изградена е и мантинела, както и спомагателни детайли за обезопасяване.

Вижте още фотоси >>

По време на строителството са реконструирани инженерна инфраструктура - тръбопровод и канализация, електроснабдяване, отводняване. Изградено е напълно ново осветяване, оповестяват от кметството.

Пробивът на бул. " Петър Дертлиев " в " Люлин " е един от значимите инфраструктурни обекти, който извежда придвижването от мощно натоварените бул. " Царица Йоана " и бул. " Сливница ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР