Движението на индивидуални електрически превозни средства, каквито са и ел.

...
Движението на индивидуални електрически превозни средства, каквито са и ел.
Коментари Харесай

Съветници искат забрана за ел. тротинетки по тротоари, пешеходни зони и паркове във Варна

Движението на самостоятелни електрически транспортни средства, каквито са и ел. тротинетки, по тротоари, в пешеходни зони и паркове да е неразрешено, в случай че няма велосипедни алеи или ленти, обозначени по съответния метод, по които да се движат водачите. Това включва част от предлагането на групата на общинските съветници от коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ за допълнение в Наредба за организация на придвижването на територията на община Варна, научи Moreto.net.

Местните депутати упорстват придвижването на самостоятелни електрически транспортни средства да се реализира единствено по построената велосипедна инфраструктура в града, а при липса на такава – допустимо най-близо до дясната граница на платното за придвижване.

Предложението за допълнение към наредбата е входирано от Руслан Влаев на осми август, единствено няколко дни, откакто въпросът бе подложен при разискването на плана за Наредба за публичен ред.

Всички заинтерисовани лица могат да насочат своите възражения, както и да дават отзиви и мнения по отношение на план на нормативен акт в границите на 30 дни, считано от датата на издание на плана.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР