Движението към граничния пункт Дунав мост отново е затруднено от

...
Движението към граничния пункт Дунав мост отново е затруднено от
Коментари Харесай

30-километрова опашка от ТИР-ове на път към ГКПП Дунав мост

Движението към граничния пункт " Дунав мост " още веднъж е затруднено от спрели тежкотоварни камиони. Тази заран опашката надмина 30 километра, а скоростта, с която колоната се придвижваше, беше един километър в час, заяви БНР.

Задръстването в региона на граничния пункт Дунав мост продължава към този момент седмица, само че тази заран трафикът бе изключително тежък, алармираха пътуващи от прилежащия на Русе град Мартен. След като през предходната седмица бе въведена нова организация на придвижването, се оказа, че и това не е решение на казуса, разяснява кметът на Русе Пенчо Милков, който е наясно със обстановката.

" Добрата вест е, че краткосрочно полицията прави не всичко допустимо, а повече от вероятното. Извадени са аварийни сили и средства, а другото е, че до дни чакам началото на строителството и на буферния паркинг ", сподели той.

По данни на Агенция " Митници " през пункт " Дунав мост " са минали на вход и излаз от страната ни близо 3000 камиона единствено през последното денонощие.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР