Двете поражения от Австрия в квалификациите за UEFA EURO 2020

...
Двете поражения от Австрия в квалификациите за UEFA EURO 2020
Коментари Харесай

Вратар на Северна Македония: Австрия ни би два пъти, но сега е различно

Двете провали от Австрия в квалификациите за UEFA EURO 2020 няма да възпре Северна Македония при дебюта им на огромната сцена, когато двата тима се сблъскат в първия мач от група С в неделя, сподели вратарят Столе Димитриевски.

Балканската нация претърпя домакинска загуба с 1:4 в Скопие, последвано от проваляне с 1:2 в противоположния мач и по-късно стигна до първия си огромен шампионат посредством Лигата на нациите, откакто победи Грузия с 1:0 във финала на плейофа.

"Вярно е, че Австрия ни победи два пъти в квалификациите, само че естеството на шампионата в този момент е друго и един ранен гол може да промени всичко. Те имат доста топ играчи, по-специално Марко Арнаутович и Дейвид Алаба, които могат да ударят доста добре топката. Те са доста положителни в офанзива и този път би трябвало да ги опазим, разяснява вратарят.

"Първата среща е толкоз значима и ние се нуждаем от победа или най-малко тъждество, защото нашите упоритости са да стигнем до етапа на елиминациите, а не просто да се любуваме да бъдем тук ", добави Димитриевски на конференция.

"Ние сме лишени от всевъзможен напън и би трябвало да се опитаме да превърнем еуфорията вкъщи в резултати, с цел да осъществим задачите си. Стартът на квалификациите за Световното състезание сподели, че сме способни да победим всеки в наши дни и съм сигурен, че останалите тимове в групата ще ни почитат доста ", добави вратарят.

Северна Македония също играе против Украйна в Букурещ на 17 юни, а най-после против Нидерландия в Амстердам четири дни по-късно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР