Двете момчета, Атанас Атанасов и Радослав Петров от Сливен, все

...
Двете момчета, Атанас Атанасов и Радослав Петров от Сливен, все
Коментари Харесай

Първи добри новини за младежите от касапницата във Варна, красивата Деница...

Двете момчета, Атанас Атанасов и Радослав Петров от Сливен, към момента са в кома в реанимацията на МБАЛ "Св. Анна ", само че със нормализирани индикатори.

Спътничката им от злокобното меле по бул. Левски, 22-годишната Деница от Варна, е в отделението по ортопедия и се възвръща от интервенцията, която й беше направена неотдавна, оповестява Varna24.bg.

Обнадеждаващите вести оповестиха от пресцентъра на варненския "Пирогов ", от където прецизираха, че към момента не могат да дадат прогнози за изхода от обстановката за младежите, които въпреки и нормализирани към момента са в тежко положение.

Първоначално от болничното заведение оповестиха, че Деница е изписана. По-късно обаче стана ясно, че е станало комплициране, заради съвпадане в индикаторите и възрастта с друга пациентка, която е била изписана след сходен случай.

Припомняме, че тримата младежи пострадаха тежко при зверска злополука на 10 август към 22:00 часа на бул. "Васил Левски ", в региона на кръстовището с ул. "Струга ".

Според формалната информация от полицията тогава лидерът на л.а. "Пежо " (25 г.) от Сливен, заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор над МПС и се блъска в стената на пасарелката.

Вследствие на случая тримата бяха настанени са за лекуване в Реанимацията на МБАЛ "Св. Анна " с заплаха за живота.

По случая има формирано досъдебно произвеждане.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР