Двете компании сключиха петгодишен договор за реализация на проектаАбонатите в

...
Двете компании сключиха петгодишен договор за реализация на проектаАбонатите в
Коментари Харесай

Ericsson ще изгражда 5G мрежата на Deutsche Telekom

Двете компании подписаха петгодишен контракт за реализация на плана

Абонатите в Германия ще се възползват от по-добра мрежа, подготвена за новото потомство услуги

Deutsche Telekom модернизира мобилната си мрежа с подготвени за 5G мулти-стандартни решения. Немският телеком избра Ericsson за снабдител за актуалната и бъдещата си мрежа в единия от двата пазарни района, на които оперира. Абонатите в Германия ще се възползват от по-добра мрежа, подготвена за новото потомство услуги.

Ericsson ще обнови 2G, 3G и 4G мрежата на Deutsche Telekom с мулти-стандартно решение. В рамките на подписания петгодишен контракт компанията ще даде мулти-стандартна радио мрежа, основана на Baseband 6630 артикули и мулти-стандартни радиостанции, Ericsson Network Manager за OSS, хардуерни и софтуерни услуги и поддръжка. OSS за радио мрежата дава опция за унифицирано ръководство.

„ Разбираме желанието на Deutsche Telekom да разполага с подготвена за 5G инфраструктура, с цел да резервира водещата си позиция в потребителско обслужване в Германия. Нашето съоръжение може да работи с разнообразни стандарти, а ъпгрейдът към 5G ще може да се извърши единствено с инсталиране на програмен продукт в радиостанциите ”, разяснява договорката Арун Бансал, старши вицепрезидент и шеф на пазарен район Европа и Латинска Америка в Ericsson.
още по тематиката
Изграждането на подготвена за 5G радио мрежа e нов стадий в съдействието сред Ericsson и Deutsche Telekom. От години шведската компания е приближен сътрудник за 2G мрежата и мрежата за IP телефония (мобилна и фиксирана) на Deutsche Telekom.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР