Двете футболни суперзвезди и не се включили един друг в

...
Двете футболни суперзвезди и не се включили един друг в
Коментари Харесай

Меси и Роналдо не гласували един за друг в топ 3 за Най-добър играч на ФИФА

Двете футболни суперзвезди и не се присъединили един различен в тройките за премията Най-добър състезател на ФИФА. Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски завоюва оценката за втора поредна година, надигравайки Меси и Мохамед Салах.
Призът е гласуван от селекционери и капитани на национални тимове, както и от публицисти от всяка страна. Левандовски се спрял на полузащитника на Челси и Италия Жоржиньо като първи избор, а Меси и Роналдо допълват тройката му надлежно на втора и трета позиция. Но Роналдо и Меси продължиха дългата си традиция да не гласоподават един за различен.
Капитанът на Аржентина Меси избрал съотборниците си в Пари Сен Жермен Неймар и Килиан Мбапе като първи и втори избор надлежно, а нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема допълнил тройката му. Роналдо, който завоюва специфична премия на тазгодишната гала за счупването на върха за най-вече попадения с един народен тим, дал своя вот за Левандовски, Н‘Голо Канте и Жоржиньо.
Нападателят на Португалия и Роналдо е включвал Меси в листата си през 2020, до момента в който Меси е дал своя вот за Роналдо през 2018 и 2019. Звездата на Мохамед Салах дал вота си за Жоржиньо преди всичко пред Меси и Левандовски. Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт се спрял също на италианския полузащитник, който оказа помощ на „ Скуадра Адзура “ да надвие Англия във финала на Евро 2020, до момента в който капитанът на „ Трите лъва “ Хари Кейн избрал Левандовски пред Меси и Канте.
Старши треньорът на Португалия Фернандо Сантош не присъединил Роналдо в тройката си – в нея попаднали вместо това попаднали Канте, Жоржиньо и Левандовски. Крайните резултати посочили, че (подробности четете в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР