Две тенис топки с автографи на български и чуждестранни тенис

...
Две тенис топки с автографи на български и чуждестранни тенис
Коментари Харесай

Деца от Плевен продават тенис топки с автографи, за да спасят живота на своя съученичка

Две тенис топки с подписи на български и задгранични тенис звезди оповестиха тази заран на благотворителен търг по интернет учениците и управлението на плевенското учебно заведение „ Д-р Петър Берон “. Събраните от търга средства ще бъдат дарени за лекуването на шестокласничката Сузан Мехмедова. Преди дни на момичето е сложена тежката диагноза „ израстък в мозъка “. За животоспасяваща интервенция са нужни 25 000 евро . Сумата е непостижима за фамилията на Сузан, написаха във фейсбук страницата на учебното заведение основателите на търга.
Едната от топките е с подпис на Григор Димитров от " Sofia Open " 2017 . Тя е дарена за търга от Никол Ангелова, ученичка в 4А клас. Другата топка е с подписите на Фернандо Вердаско, Андреас Сепи, Айсам-Ул-Хак Куреши, Димитър Кузманов, Сантяго Гонсалес и други тенисисти, взели участие в " Sofia Open " 2019 година
„ Този от Вас, който подари най-вече съпричастност и добрина, ще получи тенис топките персонално от шефа на учебното заведение на 25 март в постройката на ОУ „ Д-р Петър Берон “. Предоставените средства ще са за интервенцията на Сузан.
Включете се в наддаването като напишете коментар! Наддавайте под този пост за тенис топките!
Споделяйте обявата, само че правете наддаването единствено в този пост, тъй като единствено предложенията под тази обява вземат участие в търга! “, приканиха във фейсбук страницата на учебното заведение основателите.
Подкрепа може да окажете и на откритата банкова сметка: BG68UNCR70001523522750 BIC - UNCRBGSF Уни Кредит Булбанк
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР