Две отделения в областната болница МБАЛ Св. Пантелеймон в Ямбол

...
Две отделения в областната болница МБАЛ Св. Пантелеймон в Ямбол
Коментари Харесай

Кокорнавирусът затвори 2 отделения в болницата в Ямбол

Две отделения в регионалната болница МБАЛ " Св. Пантелеймон " в Ямбол –  " Уши-нос-гърло " и " Очно " не одобряват пациенти, защото са под карантина поради двама инфектирани лекари и пациенти, заяви заместник-директорът на здравното заведение доктор Валентин Вълчев.
Заразени са и двама лекари от Спешно поделение, по един от кръвния център и от отделението по урология, както и няколко медицински сестри и санитарки. Преди два дни е умряла санитарка от Коронавирус реанимацията в болничното заведение.
 Примитивни условия в регионалната болница в Ямбол: Пренасят пациент с мушама Примитивни условия в регионалната болница в Ямбол: Пренасят пациент с мушама
Скандално видео по какъв начин санитари придвижват пациент с мушама събра стотици гневни мнения в обществените мрежи, оповестява Нова тв. Кадрите са...
За да се отговори на възходящия напор на пациенти, в стаите за изолираност във вътрешните отделения се настаняват хора със признаци на ковид, които изчакват резултатите от своите PCR-тестове.
Позитивните остават за лекуване в отделенията. Така болничното заведение обезпечава спомагателен потенциал за заболели от COVID-19, добави доктор Вълчев, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР