Две нови предложения за забавление на деца и тийнейджъри този

...
Две нови предложения за забавление на деца и тийнейджъри този
Коментари Харесай

Два филма, които не трябва да пропускате

Две нови оферти за развлечение на деца и младежи този петък. Филмите, които се популяризират с помощта на, част от Нова Броудкастинг Груп, са доста красиви, а един от тях е и в 3D.

Пчеличката Мая и Уили са обичани герои на генерации деца. Сега смелата пчеличка ще се забърка в нови завършения, които ще я отведат до Игрите на Меда . Медът на кошера от цялото лято е заложен на карта и Мая ще би трябвало да събере тим от най-различни буболечки, с които да победи. Една прелестна история за качествата на всеки един, колкото и друг да е на пръв взор. Филмът е в 3D и озвучен на български с гласовете на обичани артисти.
 Пчеличката Мая NOVA
Другата премиерна лента през днешния ден е мощно сантименталният “Слънце в Полунощ ” , чиято история ни споделя за 17-годишната Кати (Бела Торн), която има характерно положение - даже един безоблачен лъч би могъл да е гибелен за нея. Нощите са нейният живот и в една от тях тя се среща с хубав юноша. Героят на Патрик Шварценегер е в публиката на спонтанен концерт и сред двамата се заражда обич. Само истината за заболяването на Кати седи сред тях. Те ще потвърдят, че даже и това не може да е пречка за възприятията им.
 Слънце в Полунощ NOVA
Филмите са с дълготрайност надлежно 85 и 90 минути, и подсигуряват, че и дребни и огромни ще си тръгнат разчувствани от киносалоните.
 Слънце в Полунощ NOVA
 е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространението в България. Сред топ филмовите оферти на за 2017 година е хитовата българска продукция „ Бензин “, която регистрира рекордни боксофис резултати, нареждайки се на първо място измежду най-гледаните български филми от седем години насам и на второ място за всички времена. Други от сполучливите български продукции са,, въодушевен от роман на класика Николай Хайтов, както и, и. Към хитовите ленти прибавяме и с Ема Стоун и Раян Гослинг. Подробна информация за заглавията, популяризирани от „ Лента ”, можете да намерите на .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР