Две комедии от Германия и от Гърция очакват пловдивчани тази

...
Две комедии от Германия и от Гърция очакват пловдивчани тази
Коментари Харесай

Kомедии от Германия и Гърция на КЕФФ тази вечер в LUCKY Дом ...

Две комедии от Германия и от Гърция чакат пловдивчани довечера на Комедийния европейски кино фестивал – КЕФФ в LUCKY Дом на киното. Фестивалът продължава до 7 октомври, като в програмата изключително е включена спомагателна прожекция на „ Тичам към теб “ на 8 октомври от 18:30 часа. Италианската комедия откри фестивала при огромен зрителски интерес и доста позитивни мнения от публиката.

Тази вечер от 18:45 следва порция смях от Германия със „ Спасител и половина “. Местният плувен басейн в Груберг от дълго време е бодил в очите на кмета. Той най-сетне открива метод да го затвори вечно. Но спасителят Карл не може да одобри, че работата, която е правил от 30 години, е на път да изчезне. За да избави басейна, той ще би трябвало да подеме гражданска самодейност и да събере най-малко 600 подписа.

В 21:00 часа пък следва комедия от южната ни съседка Гърция. В „ Додо “ попадаме във вилата на бивше богато семейство от Атина. Мистериозно в къщата им се появява Додо, тип птица, липсващ през последните 300 години. Собствениците отброяват сериозните два дни до сватбата на щерка им, което ще докара до финансовото им избавление. В наличието на Додо така и така тънката граница сред здравия разсъдък и лудостта се срутва, аситуацията излиза изцяло отвън надзор.

Цялата стратегия на фестивала може да се види на уеб страницата на фестивала ceff.bg, а резервации може да се вършат на kinolucky.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР