Две години и половина след като бившият регионален министър Николай

...
Две години и половина след като бившият регионален министър Николай
Коментари Харесай

По разширението на Тракия между Пловдив и София за 2.5 години не е направено нищо

Две години и половина откакто някогашният районен министър Николай Нанков разгласи, че се обмисля разширение на автомагистрала " Тракия " в сектора от Пловдив до София, по реализацията на концепцията нищо не е направено. Това стана ясно през днешния ден при отговор на депутатски въпрос от настоящия министър на районното развиване Петя Аврамова.

Тя изясни, че преди да се пристъпи към реализация на концепцията за построяването на трета лента сред Пловдив и София, е необходим разбор, с цел да се откри механически издържано решение. За момента подобен не е изработен и съответни стъпки в посока разширението на автомагистрала " Тракия " няма.

" Отговорът ви е напряко безнадежден, мислех, че има нещо действително след интензивното говорене преди две години ", разяснява от парламентарната естрада задалият въпроса народен представител Павел Шопов. " Няма спор, че уголемение е нужно. По този въпрос би трябвало да се работи. Но има и други цели. Сега приоритет е автомагистрала " Хемус ", отговори сбито Аврамова.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР