Двата военни завода на Арсенал в Казанлък и в Мъглиж,

...
Двата военни завода на Арсенал в Казанлък и в Мъглиж,
Коментари Харесай

Военните заводи на „Арсенал“ възстановяват работа

Двата военни завода на " Арсенал " в Казанлък и в Мъглиж, възвръщат работа от понеделник, 30 март, съобщи сътрудник на bTV.

Деветте хиляди служащи и чиновници бяха пуснати две седмици в отпуск като мярка против разпространяването на ковид.
Завод " Арсенал " стопира работа, над 8000 служащи излизат в отпуск Хората са пуснати в заплатен или в неплатен отпуск за две седмици
Драконовски ограничения за отбрана на здравето на хората е подхванало управлението на сдружението. За всеки от служащите са обезпечени защитна памучна маска, защитно облекло и дезинфектант.

Термокамери на входа ще наблюдават за здравословното положение на влизащите в завода служащи. Осигурен е спомагателен медицински личен състав, изолационни стаи на изходите на " Арсенал ".
„ Арсенал “ оставя 2000 без работа Традиционните клиенти на оръжейния производител в този момент вложили повече в опазване на здравето или били ударени от евтиния нефт
Кризата със болестта, спада на поръчките и обстановката на финансовите пазари принудиха предходната седмица оръжейната да насочи предупреждение до Бюрото по труда в Казанлък и до Агенцията по заетостта за идно редуциране на 2000 души. Предвидено е оптимизацията на личния състав да стартира от 29 април.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР