Двата поредни неуспеха на Манчестър Юнайтед - равенството с Уулвърхамптън

...
Двата поредни неуспеха на Манчестър Юнайтед - равенството с Уулвърхамптън
Коментари Харесай

Разходка на Зидан активизира феновете на Манчестър Юнайтед

Двата следващи неуспеха на Манчестър Юнайтед - равенството с Уулвърхамптън в Премиър лийг и отпадането от Дарби Каунти в шампионата за Купата на лигата, още веднъж подхраниха слуховете за бъдещето на Жозе Моуриньо. Вчера основният изпълнителен шеф на " алените дяволи " Ед Уудуърд съобщи, че застава зад португалеца, само че обстановката се промени за часове.

Още от началото на сезона някогашният треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе апетитен като най-сериозният претендент за поста на Моуриньо, в случай че въпреки всичко Специалния бъде уволнен. Днес Зизу разгласява свои фотоси в " Инстаграм ", с които разпали въображението на почитателите на Манчестър Юнайтед, които към този момент желаят смяна. Французинът, който при започване на седмицата участва на връчването на премиите " Най-добрите " на ФИФА, реши да остане в Лондон за къса почивка със своята брачна половинка Вероник.

Зидан разгласява две фотоси на фона на характерен английски фон - телефонна кабина и емблематичните двуетажни рейсове. На първата Зизу държи слушалката, а почитателите незабавно започнаха да се майтапят, че от другата страна е бил точно Ед Уудуърд. Мнозина пък непосредствено приканиха французина да не губи време и да стартира работа на " Олд Трафорд ".

В събота Манчестър Юнайтед гостува в Лондон на Уест Хам, като някои последователи показаха догатката, че Зидан може да изгледа онлайн този дуел. Това обаче е малко евентуално и надали той ще предприеме сходен ход, с който още повече да даде мотив на слуховете. View this post on Instagram
A post shared by zidane (@zidane) on Sep 26, 2018 at 1:37am PDT
View this post on Instagram
A post shared by zidane (@zidane) on Sep 25, 2018 at 10:35am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР