Двата модела включват и желаните функции на фитнес тракериLenovo Watch

...
Двата модела включват и желаните функции на фитнес тракериLenovo Watch
Коментари Харесай

Lenovo Watch S и Oukitel W1 – водоустойчиви смарт часовници

Двата модела включват и мечтаните функционалности на фитнес тракери

Lenovo Watch S се отличава с водоустойчивост 5ATM – няма потребност да го сваляте когато миете ръцете си или плувате

Смарт часовници ще видим най-често на ръцете на хора с динамичен метод на живот, които постоянно посещават фитнеса и спортните зали. С тях те могат да наблюдават значими индикатори за физическата си интензивност. „ Екстрата ” водоустойчивост прави тези устройства още по-ценни.

Два водоустойчиви смарт часовника на понижени цени притеглят внимание в онлайн магазина Tomtop . Това са модели от известни китайски марки като Lenovo и Oukitel, с редица потребни функционалности и, несъмнено, с скъпото качество да устоят при потребление във вода.

Lenovo Watch S , наличен на цена от 32,51 евро, има банален дизайн, прелестен е и отзивчив към кожата. Благодарение на осветяващия показалец на класическия диск, часовникът демонстрира ясно времето даже и на мрачно. Твърдото и безпрепятствено стъкло защищава от изхабяване и пази часовника от надраскване.

Lenovo Watch S има прелестен дизайн и е отзивчив към кожата

Този смарт часовник се отличава с водоустойчивост 5ATM – няма потребност да го сваляте, когато миете ръцете си или плувате. Избягвайте обаче да го излагате на гореща вода, предизвестява производителят. Моделът извършва също функционалности на фитнес тракер и е подобаващ както за мъже, по този начин и за дами.

Свързан с мобилния телефон през Bluetooth интерфейс, Lenovo Watch S вибрира след идване на нови повиквания/съобщения. Освен това можете елементарно да откриете телефона си, в случай че не знаете къде е, с двукратно натискане на бутон, след което устройството ще стартира да звъни. В допълнение, смарт часовникът припомня, че е време за отмора и следи качеството на съня.

Lenovo Watch S е изпълнен в дизайн с типичен диск

Можете да купите водоустойчивия смарт часовник тук: Lenovo Watch S Smart Watch на цена от 32,51 евро, с безвъзмездна доставка.

С сходни функционалности се характеризира и водоустойчивият по смарт часовник Oukitel W1 , който е още по-достъпен като цена и подхожда на стандарта IP67. Това устройство с функционалности на фитнес тракер мери пулс, изминато разстояние, изразходвани калории и други параметри за физическа интензивност, като по този начин ще ви помогне да постигнете преследваните цели.

Oukitel W1 е смарт часовник, който не се бои от вода

Моделът е съчетаем с Android и iOS смарт телефони, като си взаимодейства с тях чрез Bluetooth интерфейс, с цел да известява за идващи позвънявания и известия. С него можете също по този начин да управлявате отдалечено камерата на смарт телефона и да вършиме фотоси с натискане единствено на един софтуерен бутон. Предвидени са също функционалности за увещание за сън и потребността от течности.

Oukitel W1 известява за позвънявания и известия от смарт телефона

Можете да купите умния часовник тук: Oukitel W1 Water-resistant Smart Watch на цена от 19,33 евро, с безвъзмездна доставка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР