Дванадесет годишната димитровградчанка Кристин Стефанова е носителка на корона от

...
Дванадесет годишната димитровградчанка Кристин Стефанова е носителка на корона от
Коментари Харесай

Кристин Стефанова спечели титлата Мис Тийн Галакси

Дванадесет годишната димитровградчанка Кристин Стефанова е носителка на корона от Международния конкурс „ Литъл мис и Мистър Галакси 2018 “ Грант при, който се организира в Банско.

Шестокласничката от ПМГ " Иван Вазов ", която показа Хасковски район в 8-то издание на влиятелния конкурс за хубост и гений, проведен от „ Интерсаунд “, прибави към лентите си и короните от Регионалния и Националния конкурс „ Малка мис и Малък мистър “ и короната Тийн Галакси Гранд при. Това е първото толкоз влиятелно отличие, завоювано от представител на Хасковска област от сходен конкурс.

Кристин Стефанова заслужи влиятелното отличие в конкуренция с повече от 30 деца от Румъния, Македония, Бразилия, Индия, Южна Африка, Кения и други.

„ Конкуренцията беше жестока, само че Кристин потегли доста готова и с настройката да се забавлява, тя е и доста добра певица и впечатли журито с песента " Мемори " от мюзикъла " Котките “, описа координаторката на " Интерсаунд " за Хасково Адриана Добрева.

Кристин показа пред " Хасковска Марица ", че обичаните и предмети в учебно заведение са изобразително изкуство и български език. Тя сподели, че се готви и след седми клас ще кандидатства в Езиковата гимназия в родния си Димитровград в компетентност британски и немски език. Това е третият конкурс на който се явява Стефанова. И на трите тя печели короните, първия е Созопол " Гранд при ", втория " Мини мис Хасково и Димитровград " и в този момент в Банско.

По време на петдневния престой в Банско Кристин е спечелила и доста другарства, което я прави още по-щастлива и удовлетворена от претърпяното. И отсега нататък красивото момиче счита да поддържа контакти с две от съперничките си, само че към този момент приятелки-Джой от Кения и Йоланда от Южна Африка.

Красивата димитровградчанка е получила и доста оферти за участия в други състезания като " Мис Грузия ", конкуренция за деца модели под патронажа на Наоми Кембъл в Румъния и " Пловдив опън "

 

Другият представител на състезанието от Хасково 6-годишният Васил Иванов също от Димитровград. Той се връща също с доста награди. Малкият Васко безусловно е завладял журито с огромните си зелени очи. Той е към този момент притежател на лентата Литъл принц и на специфичната премия на един от основните спонсори на събитието. Васко впечатли журито облечен в национална носия, като изпя песента " Кой уши байряка ". Интересен е обстоятелството, че Малкия мистър е ученик на димитровградската детска градина " Райна Княгиня ", за чийто патрон става дума в песента.

И двете деца минаха през пет стадия на надпреварата./Хасковска Марица

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР