Двамата с половинката й Павел не спират да пътуватПреслава се

...
Двамата с половинката й Павел не спират да пътуватПреслава се
Коментари Харесай

Преслава подкара „Ферари“ за 300 000 лева

Двамата с половинката й Павел не стопират да пътуват


 s5-1 Преслава се похвали с ново алено “Ферари ” в профилите си в обществените мрежи. Според познавачи цената на такава кола доближава до 300 000 лв.. Бременната певица показа атрактивния кадър дружно с текста “Скъпата кола откри ли място ”, което е част от последния й шлагер “Не се изтриваш ”. Изпълнителката не даде повече детайлности дали скъпото возило е нейно, само че почитателите й незабавно допуснаха, че то евентуално е подарък от половинката й Павел Лазаров.

Според осведомени предприемачът не стопира да затрупва майката на нероденото си дете с дарове и автомобилът е бил отдавнашна фантазия на Преслава. По всичко проличава, че двамата родители са на върха на щастието и с неспокойствие чакат своя предстоящ правоприемник.

След като Преслава слезе от сцената поради наедрялото си коремче двамата влюбени не стопират да пътуват и постоянно обикалят китни места в България и екзотични дестинации зад граница. Само преди дни двамата си подариха отмора в слънчева Гърция, където обиколиха няколко острова.

Наследникът на една от най-успешните изпълнителки в сектора би трябвало да се роди през лятото.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР