Двамата партийни босове се разбрали техническите подробности да бъдат уточнявани

...
Двамата партийни босове се разбрали техническите подробности да бъдат уточнявани
Коментари Харесай

Дадох ти генералските пагони, мога да ги взема - тайни преговори за властта

Двамата партийни босове се разбрали техническите детайлности да бъдат конкретизирани и осъществени от някогашния министър и финансов гуру на ГЕРБ Владислав Горанов и многогодишния брокер за въздействие Камен Костадинов от страна на придвижването, който е доста непосредствен до Пеевски и Доган, само че заобикаля обществените изяви. Главната цел е надзор върху финансовите потоци от Брюксел. Поименно са избрани немалка част от компаниите и предприемачите от мафиотския кръг на ръководството, които ще играят съществена роля в „ усвояването “ на предстоящите милиарди. Една от тематиките, които сега мощно тревожат подмолните играчи е тази за концесията на летище „ София “, в която съгласно разнообразни източници и медии е забъркано името на предприемачите Домусчиеви и Пеевски, както и на премиера. Слухове, само че все по-упорити и обсъждани в среди, които са известни с положителната си информираност…

Дадох ти генералските пагони, мога да ги взема, - това споделил Доган на Карадайъ да съобщи на Борисов. „ Поздравът “ ужасно ядосал водача на ГЕРБ, само че си замълчал, тъй като е наясно, че сега зависи напълно от придвижването дали ще продължи да бъде измежду решаващите фактори или ще бъде „ пенсиониран “.

„ Правителство на спасението “ или „ експертен кабинет “ е главната формула да сделките сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Използване на всички средства – разрешени и непозволени – само че недопускане на държавно управление под контрола на „ ИТН “, „ Изправи се! Мутри вън! “ и „ Демократична България “. Срещу тя се води нападателна акция, която включва и нападки от всевъзможен жанр против президента Румен Радев. Идеята е, в случай че в действителност се окаже невероятно Борисов да оглави последващо ръководство, да се търси вид да бъде осъществен като идващ държавен глава.

За задачите на подмолните сделки са мобилизирани прокурори и Министерство на вътрешните работи с всичките му структури. Вече са привикани престъпните престижи в другите региони, които със своите структури натискат и „ стимулират “ гласоподаватели за кого да гласоподават. За първи път от години Йордан Цонев не е играе първостепенна роля в сходни акции. Изолиран е и Хамид Хамид, считан за едно от парламентарните остриета на Пеевски.

В акциите вземат участие с цялостна мощ и държавната и общинска администрация, задължена надлежно на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Вече се разискват и методите по какъв начин да бъдат купени депутати от „ вражеските “ партии, които ще влязат в идващия парламент. Тезата била следната: Чакаме към 30 милиарда от Европейска комисия, да заделим 50 милиона за „ извършване на покупки “ на 40-50 нови политици от новите партии, както и за компромати е изцяло допустима сума.

Странното е, че някои от опозиционните политически субекти са наясно с мафиотските сделки, само че не приказват за тях в предизборната акция.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР