Двама заместник-председатели на Окръжния съд във Враца са освободени от

...
Двама заместник-председатели на Окръжния съд във Враца са освободени от
Коментари Харесай

Рокада в Окръжния съд във Враца! Смениха двама зам.-председатели

Двама заместник-председатели на Окръжния съд във Враца са освободени от служба и сменени с нови, научи организация BulNews. 
Това става факт с решение на съдийската гилдия на Висшия правосъден от през днешния ден. 
„ На съображение член 160, по отношение на член 175, алинея 8, изречение първо от Закон за съдебната власт, колегията освободи Евгения Симеонова и Веселка Иванова от заеманите длъжности „ заместител на административния началник – заместник-председател “ на Окръжен съд – Враца “, се споделя в решението на Висш съдебен съвет.
На съображение член 160, по отношение на член 168, алинея 2 и член 169, алинея 2 от Закон за съдебната власт, като заместник-председатели са назначени Росица Маркова и Петя Вълчева-Чукачева, които са съдии в Окръжен съд – Враца.
Съдия Симеонова и арбитър Иванова са преназначени на освободените длъжности „ арбитър “ в храма на Темида, считано от датата на встъпване на Росица Маркова и Петя Вълчева-Чукачева в служба „ заместител на административния началник – заместник-председател “ на съда.
Предложението за рокадата е направено от административния началник на Окръжен съд – Враца, показват от Висш съдебен съвет. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР