Двама украински военни са били убити, а други четирима ранени

...
Двама украински военни са били убити, а други четирима ранени
Коментари Харесай

В Момента: В Украйна Пак Се Отприщи Война! Има Убити И Ранени!

Двама украински военни са били убити, а други четирима ранени в село Пивдене, намиращо се на към 40 километра от сепаратисткия бастион Донецк, заяви украинската войска.

Тези бойци са починали по време на конфликт със сепаратистка " разузнаваческа група за саботажи ", разкрита рано сутринта в следеното от Киев село.

Сепаратистките управляващи от своя страна оповестиха за един погубен и един ранен във " фронтовите " конфликти в района на Донецк, без да вършат повече разяснения, съобщи бунтовническата осведомителна организация ДАН.

В следения от сепаратистите град Горловка, намиращ се на към 30 километра североизточно от Донецк, са били ранени четирима цивилни, показва организацията.

Ситуацията в Източна Украйна се утежни от предишния четвъртък насетне и няма изгледи да се успокои.

От началото си през 2014 година войната лиши живота на повече от 10 000 души в тази устремила се към Европейския съюз страна.

Киев и Западът упрекват Русия, че поддържа военно бунтовниците, а Москва отхвърля.

От подписването на мирните контракти от Минск през февруари 2015 година, се подписаха няколко примирия, последното от които в края на април, което разреши да се понижи насилието, макар че кръвопролитията по този начин и не престават.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР