Двама служители на Федералната служба за защита са получили огнестрелни

...
Двама служители на Федералната служба за защита са получили огнестрелни
Коментари Харесай

Протестите в САЩ: Простреляха двама полицаи, единият загина, има множество разрушения

Двама чиновници на Федералната работа за отбрана са получили огнестрелни пострадвания на фона на митингите в американския град Оукланд, щата Калифорния, заяви полицията, представена от CNN. Един от тях e умрял от раните си, предава " Фокус ".
Най-малко 7 500 протестиращи са излезли по улиците на града, с цел да стачкуват след гибелта на Джордж Флойд, заяви полицейското ръководство в Оукланд пред CNN.
Протестиращите са нанесли вреди в целия град. Има известия за вандализъм, обири от търговски обекти, зародили пожари и нападени
„ Двама чиновници на Федералната работа за отбрана, намиращи се във федералната постройка на Оукланд Даун, получиха огнестрелни рани. За страдание, единият от тях почина “, обявиха от полицейското ръководство.я над полицейски чиновници, се споделя в изказването на полицията.
Федералната работа за отбрана, която е в системата на Министерството на вътрешната сигурност, охранява федералните здания и уреди в Съединени американски щати.
Протестиращи във Финикс, щата Аризона, са оставили след себе си голям брой опустошения в центъра на града, заяви локалната полиция.
Финикс е един от повече от 20-те града в Съединени американски щати, които в петък вечер бяха обхванати от митинги след гибелта на Джордж Флойд.
 
Повече за митингите вижте ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР