Двама шуменци са задържани в полицейското управление за извършени действия,

...
Двама шуменци са задържани в полицейското управление за извършени действия,
Коментари Харесай

Задържаха младежи, рискували живота си заради екстремни селфита

 Двама шуменци са арестувани в полицейското ръководство за осъществени дейности, с които са рискови за себе си. Малко след 15 часа през вчерашния ден в дежурната част на РУ- Шумен е признат сигнал, че трима младежи са се качили по бетонните форми на монумент " Създатели на българската страна “, и че съществува заплаха да паднат.

На място са ориентирани два полицейски екипа. След идване униформените заварили на място 24-годишен шуменец. Казал им, че е слязъл откакто видял, че идват. Отрекъл с него да има други. На място пристигнали чиновници на бранш " Специални тактически дейности “ към регионалната дирекция. Установили, че на към 60 метра височина на тясно пространство стоят двама младежи.

Предполага се, че са се качили на бетонните форми, с цел да си вършат рискови селфита. Установена било, че са мъже на по 23 години от Шумен. При спомагателна инспекция станало ясно, че в портфейла на единия от тях има семена кафяво-зелени на цвят и пликче с към грам суха тревиста маса, по думите му- " марихуана “.

Иззети са, следва да бъдат лабораторно изследвани. Младежите, на 23 и 24 години, са арестувани за период до 24 часа в РУ- Шумен за това, че с дейностите си са рискови за себе си.

ОДМВР- Шумен насочва зов към всички младежи, които търсят адреналин  при опит да създадат и разгласяват в обществените мрежи мечтаната фотография да не рискуват с непремерени дейности. Животът и здравето са доста по-важни от фотосите на търсачите на мощни чувства от рискови места, поради които подхващат разнообразни опасности поради лайкове в обществените мрежи. Бъдете виновни и не търсете метод да притегляте внимание към себе си по този метод!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР