Двама "професионални пътешественици" посетиха лагера на участниците в младежкия фестивал

...
Двама "професионални пътешественици" посетиха лагера на участниците в младежкия фестивал
Коментари Харесай

The Bridge докара професионални пътешественици във Видин

Двама "професионални пътешественици " посетиха лагера на участниците в младежкия фестивал на изкуствата "The Bridge " във Видин. Кенет Ломина, на 20 години, от Ирландия и Сюзън Комеги, на 21 години, от Естония са обиколили 6 страни по поречието на Дунав. Това са Германия, Австрия, Словакия, Унгария, Сърбия и България. Пътешествието им стартира преди месец. Целта е да разяснят на своите връстници за Европейския съюз.
"Пътуваме с мини бус и посещаваме разнообразни планове, финансирани от Европейската комисия. Опитваме се да доведем информацията до младежите за това какво е Европейският съюз ", споделя Сюзън.
Двамата пътешественици разгласяват своите усещания, а пътуването им се документира от снимачен екип. Преживяването им ще бъде включено в онлайн справочник за пътешестване из Европа.
"Реших, че е добра опция да науча повече за хората, с които се срещам и да науча младежите към нашата възраст за Европейския съюз. Смятам, че аз и екипът, с който сме, вършим в действителност доста добра работа ", споделя Кенет.
Последната страна, която ще посетят Кенет и Сюзън, е Румъния. Пътешествието им завършва на делтата на Дунав.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР