Двама политици подадоха оставки в Германия, след като бяха уличени,

...
Двама политици подадоха оставки в Германия, след като бяха уличени,
Коментари Харесай

Германия: Политици подават оставки заради комисионни за маски

Двама политици подадоха оставки в Германия, откакто бяха уличени, че са получили 6-цифрени комисионни за покупко-продажби с доставка на медицински маски.
Единият от тях – депутатът от ХДС Николас Льобел, даже напусна партията поради абсурда, съобщи БНР.
 Безработицата в Германия изненадващо набъбна през февруари Безработицата в Германия изненадващо набъбна през февруари
Безработицата в Германия се увеличи изненадващо през февруари за пръв път от юни 2020 година насам, демонстрират данни на Федералната организация по...
Тази заран Николас Льобел подаде оставка като народен представител от ХДС, а по-късно напусна и партията, с цел да ограничи вредите върху нея, провокирани от абсурда с медицинските маски.
В Германия и разкриването на аферата помрачи възможностите на ХДС. В неделя жителите ще отидат до урните в провинция Райнланд-Пфалц, която сега се ръководи от социалдемократите.
Льобел е упрекнат, че се е възползвал от трагичните условия и потребностите към пандемията, с цел да се обогати, като за лобирането си за доставка на медицински маски от избрана компания е получил 250 000 евро комисионна.
Оставка от партията си подаде и членът на баварския ХСС Георг Нюслайн, който също е получил комисионна за покупко-продажби с маски. Той бе ръководител на парламентарната секта на ХСС.
 Германия в никакъв случай няма да се откаже от „ Северен поток-2 “ Германия в никакъв случай няма да се откаже от „ Северен поток-2 “
Анализ на Джеръми Стърн за „ Foreign Policy “. Нито една страна не е осмислила предишното си толкоз добре, колкото Германия....
Прокуратурата е почнала следствие против двамата депутати по съмнение в корупция.
В същото време Германия отбелязва повишаване на случаите на инфектирани с Covid-19, само че рекорден спад в смъртните случаи. Само 34 души са умряли от заболяването в понеделник – толкоз невисок брой не е имало от началото на ноември.
Във връзка с това на локдауна, като от средата на март е допустимо да отворят комерсиалните обекти, а от април и спортните центрове, стига да се резервира позитивната наклонност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР